İstanbul Büyükşehir Belediyesi Memur alımı başvuruları sona ermek üzere. İBB geçtiğimiz gün yayımladığı memur alımı ilanına göre İtfiaye eri ve Zabıta memuru kadrosunda 67 memur alımı yapacağını bildirmişti. Başvurularda artık sona geldik. Buna göre Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını Aşağıdaki bilgiler doğrultusunda gerçekleştirebilirler.

Başvurularda Son Gün!

İBB 67 kişilik boş kadro ile 61 İtfaiye Eri ve 6 Zabıta Memuru alımı gerçekleştirexek. Söz konusu ilana göre Ön lisnas seviyesinde aım yapılacak. Başvuru süreci hafta başında 5 Eylül 2022 tarihi ile başlamıştı ve artık sona ermektedir. Başvurular en geç 9 Eylül 2022 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantı sayesinde gerçekleşitirecekler.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/istanbul-buyuksehir-belediyesi-67-memur-alimi-ilani-2022-zabita-h42299.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular sadece KPSS Puanına göre değerlendirilecektir. En yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile kadro sayısının 5 katı aday belirlenerek yazılı ve uygulamalı sınav gerçekleştirilecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınavların yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesine müteakip 19/9/2022 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı genel ağ sayfasında (https://www.ibb.gov.tr) ilan edilecektir.

Editör: TE Bilisim