İstanbul Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 100 kişilik kadro ile memur alımı yapılacağını bildirmişti. Alımlar farklı kadrolarda gerçekleştirileceğinden adaylardan aranan şartlarda farklıdır. Peki Kimler başvuru yapabilir? Adaylardan hangi belgeler istenecektir? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Başvurular Başlıyor!

İBB 100 kişilik kadro ile 14 farklı alanda memur alımı başvurusu başlıyor. Adaylar başvurularına 26 Haziran 2022 tarihi ile başlayabilecek ve en geç 1 Temmuz 2022 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gereklidir.

Başvurular sadece e-Devlet sistemi üzerinden Büyükşehir Belediyesi sistemine gerçekleştirilecektir. Adaylar elektronik ortamda doldyracakları formun çıktısını alarak şahsen belediye ye iletmeleri gerekmektedir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler Hangileridir?

Memur Alımı Hangi Kadrolarda Yapılacak?

17 Düz Memur, 2 İstatistikçi, 5 Kütüphaneci, 5 Mimar, 10 Mühendis, 5 Peyzaj Mimarı, 5 Şehir Plancısı, 25 Tekniker, 5 Teknisyen, 2 Psikolog, 5 Sağlık Teknikeri, 5 Sağlık Teknisyeni, 6 Veteriner Hekim, 3 Veteriner Sağlık Teknisyeni,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Büyükşehir Belediyesi başvurusu için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmak şartı aranacaktır. Bunun dışında adayların KPSS'den en az 70 puan almış olmak, Alım yapılacak meslek grubuna göre belirtilen nitelikleri sağlıyor olmak şarttır.

KONTENJANA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR VE İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim