Fatih Belediyesi Memur Alımı yapacak. Az Önce yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Fatih Belediyesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Memuru yönetmeliği kapsamında 30 Zabıta Memuru alımı gerçekleştirilecek. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir? 

Belediye Memur Alımı Kontenjan Bilgisi:

Fatih Belediyesi memur alımı için Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere 10. Dereceli kadroda 30 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği kontenjan bilgisi şöyledir;

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

Genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacak.

Zabıta Memuru Alımı Başvuru Şartları Nedir?

  • 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Ön Lisans seviyesinde P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak,
  • Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 
  • Sınavın yapıldığı tarih ile 30 yaşından büyük olmamak,
  • 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Belediye memur alımı başvurusu için adayların belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Başvurular Ekim sonuda başlayacak olup sadece şahsen yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Bu kapsamda

Başvuru Tarihleri: 30 Ekim - 3 Kasım 2023

Başvuru Adresi: Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54

İLANIN TAM METNİ