Belediye memur alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelen ilana göre Erzincan da hizmet veren Çadırkaya Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur Alımı yapacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere İlk defa atanacaklara uygulanacak Sınav ve atama yönetmeliği kapsamında 3 Memur alımı yapılacak.

Düzeltme İlanı Yayımlandı!

6 Temmuz 2023 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre ilanda düzeltme yapılmıştır. Düzeltme duyurusu şöyledir;

Erzincan ili Çadırkaya Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

Düzeltilmiş İlanın tam metni aşağıda.

Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Çadırkaya Belediyesi Memur alımları en az Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. 8. ve 9. dereceli kadrolarda istihdam edilmek üzere;

  • Ön Lisans mezunu 1 Tahsildar,
  • Lisans mezunu 2 Düz memur,

alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Belediye memur alımında genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacaktır.

Başvuru Özel Şartları Nedir?

2022 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 puan türünden en az 75 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 80 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Çadırkaya Belediyesinin memur alımı ilanı için başvuru süreci Temmuz ayında başlayacak olup sadece şahsen veya posta yolu ile yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 24 - 28 Temmuz 2023

Başvuru Adresi: Yeni Mah. Zübeyde Hanım Cad.No:39 Çadırkaya Belediye Başkanlığı  Çadırkaya Beldesi Tercan /ERZİNCAN

İLANIN TAM METNİ