Bursa Büyükşehir Belediyesi memur alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan duyuruya göre Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Bursa Su ve Kanaliasyon İdaresi ( BUSKİ ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliği hükümlerine göre memur alımı yapılacak.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapılacak Pozisyon: Mühendis

Kadro Sınıfı:  Teknik Hizmetler

Niteliği:  Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Çevre Mühendisliği programından  mezun olmak. İngilizce YDS’de en az (D) düzeyinde 

Cinsiyet: Erkek/Kadın

KPSS Türü: P3

KPSS Puanı: En az 70 ve üzeri puan almış.

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nedir?

BUSKİ Memur alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacak.

Başvuru Özel Şartları Nedir?

  • 2022 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavındanm P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası olmamak,
  • YDS den İngilizce dilinden en az D sınıfı puan almış olmak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

BUSKİ Personel alımı için başvurular 5 Haziran 2023 tarihi ile başlayacak olup en geç 9 Haziran 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece şahsen gerçekleştirecek olup başvurular istenen belgelerle yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 05/06/2023 – 09/06/2023

Başvuru Adresi: Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı D Blok No:6/3 Osmangazi/BURSA

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim