Bursa Büyükşehir Belediyesi personel alımı için ilan yayımlanmıştı. Başvurularda son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını bugün yapabilecek. Peki Belediye memur alımı başvuru sonuçlarını ne zaman açıklayacak? Beklenen KPSS Taban puanı kaç olacak?

İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere ilan hakkında detayları aktaracağız.

85 İtfaiye Eri Alımı Yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi yayımladığı memur alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 85 kişilik kadro ile İtfaiye Eri alımı yapacağını bildirmişti. Alımlar Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilmekte olup sadece şartları sağlayan adayların başvurusu geçerli olacak.

Başvurularda Son Gün!

Bursa Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuruları 12 Eylül 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 16 Eylül 2022 tarihi ile sona erecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilan detaylarına ve başvuru detaylarına ulaşabilirler.

İLGİLİ HABER:https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/bursa-buyuksehir-belediyesi-85-memur-itfaiye-eri-alim-ilani-h42438.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Büyükşehir Belediyesinin memur alımına başvurular KPSS Puanı ile yapılıyor. Bu yönde başvurular KPSS puanına göre değerlendirilecek olup en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak değerlendirme ile başvuru değerlendirmesi yapılacak.

KPSS Taban Puanı Kaç Olur?

Başvurular Taban 60 puan ile yapıldı. Ancak Lise ve Ön Lisans seviyesinde yapılacak başvurularda en düşük atama puanı 70 olarak beklenmektedir.

Belge Teslimi Yapılacak!

Başvuru formu ve istenen belgeleri yazılı ve uygulamalı sınavlara katılmak isteyen adaylar 19 - 23 Eylül 2022 tarihleri arasında Belediye ye şahsen teslim etmeleri gereklidir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bursa Büyükşehir Belediyesi memur alımı için başvurular 16 Eylül 2022 tarihi ile sona erdi. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre yazılı sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi 30 Eylül 2022 tarihi ile duyurulacaktır.