Bursa Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 10. Dereceli kadroya 85 İtfaiye Eri Alımı Yapacak.Yayımlanan ilan ile Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye itfaiye Eri Yönetmeliğine göre alım yapacak.

Söz konusu ilan için başvurular başladı. Adaylar başvurularını bazı nitelikler doğrultusunda ve istenen belgelerle gerçekleştirecek.

85 Memur Alımı Yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesine 85 kişilik kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapacak. Buna göre Lise Mezunu 15 İtfaiye Eri ve Ön Lisans Mezunu 60 İtfaiye Eri alımı gerçekleştirilecek.

Belediye İçin Başvurular Başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi 85 Memur Alımı başvurusu başladı. Adaylar başvurularına 12 Eylül 2022 tarihi ile başlayabilir ve en geç 16 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Belediye internet adresi üzrerinden online olarak yapılacak.

Oline başvuruda adayların istenen belgeleri sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Başvuru Adresi: https://www.bursa.bel.tr

Başvuruda İstenen Belgeler Nelerdir?

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  • Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınacak barkodlu mezuniyet belgesi,
  • KPSS sonuç belgesinin ÖSYM sisteminden alınan doğrulama kodlu Bilgisaya çıktısı,
  • Yabancı okul mezunları için Benklik belgesinin aslı veya fotokopisi,
  • Erkek adaylar içni askerlik durum belgesi,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olmadığına dair sağlık raporu,
  • Sürücü belgesinin aslı veta kurum tarafından onaylı fotokopisi,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Belediye İtfaiye eri alımına başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir. Ayrıca Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşından büyük olmamak veyukarıda tabloda belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI VE İLANIN TAM METNİ BURADA