Belediye memur alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelen duyuruya göre Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Kadın Erkek adaylar içerisinden Lise Mezunu Memur Alımı yapacak. Söz konusu yayımlanan ilana göre alımlar " Halıköy Belediyesi " bünyesine 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta ve İtfaiye eri yönetmeliği kapsamındaki şatlar aranacak.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Halıköy Belediyesi memur alımı Kadın Erkek adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere 11. dereceli kadroya göre 1 Zabıta Memuru ve 3 İtfaiye Eri alımı gerçekleştirilecek.Detaylı Kontenjan dağılımı şöyledir;

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Halıköy Belediyesi memur alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, Zabıta ve İtfaiye eri şartları, KPSS şartı, Boy, Yaş, Mezuniyet şartları aranacaktır.

Genel Şartlar Nelerdir?

Adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.

KPSS şartı Ne Olacak?

Yukarıda kontenjan dağılımda gördüğünüz gibi adayların 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den İtfaiye Eri alımı için 60 ve Zabıta alımı için 80 Taban puan almış olmak şartı aranacak.

Yaş Şartı Nedir?

Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

Boy Şartı Nedir?

Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye Memur alımı başvuruları Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda adaylar başvuru şartlarını sağlıyor olmaları durumunda başvurularını şahsen yapacaklardır.

Başvuru Tarihleri: 19 - 21 Nisan 2023

Başvuru Adresi: Halıköy Belediyesi Hizmet Binası Fatih Mahallesi Belediye Bulvarı No:18/1 Halıköy Kasabası KADIŞEHRİ/YOZGAT

İLANIN TAM METNİ