Köprüköy Belediyesi Memur Alımı ilanı yayımladı. Az Önce Yayımlanan ilana göre Erzurum'da hizmet vermekte olan Köprüköy Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliğine göre Lise mezunu Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvuru için adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgileri haberde.

Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Belediye bünyesindeki esikliği gidermek için 2 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Alımlar Lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Hangileridir?

Belediye Memur Alımı için adyalardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Belediye bünyesine alacağı adaylardan özel olarak KPSS, Yaş, Eğitim, Sürücü Belgesi, Boy, Sağlık şartları arayacak. Ayrıca Daha Önce kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak gereklidir.

KPSS Şartı Nedir?

Adaylardan 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. 

Boy Şartı:

Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gereklidir.

Yaş Şartı:

Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

Sürücü Belgesi Şartı:

13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediyeye başvurular Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda sadece şahsen yapılacak başvurular kabul edilecektir.

Başvuru Tarihleri: 20 - 23 Haziran 2023

Başvuru Adresi: Şehitler Mahallesi Bahattin Karasu Caddesi No:28 Köprüköy/Erzurum Köprüköy Belediyesi Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğü

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim