Kaş Belediyesi memur alımı için ilan yayımladı. Lisans mezunu adaylar içerisinden olmak üzere Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 5 kişilik kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden Düz Memur alımı gerçekleştirilecek. Genel İdare Hizmetler sınıfında olmak üzere 9. Dereceli kadroya olmak üzere Kaş Belediyesi 70 KPSS Puanı ile memur alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şartları ve Kontenjan Dağılımı Nedir?

Belediye memur alımları Kadın Erkek adaylar içerisinden yapılacak. Lisans mezunu seviyesinde olmak üzere 70 KPSS Puanı ile memur alımı yapılacak. Kontenjan dağılımı ise,

Buna göre adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise 2020 yılında yapılan KPSS'den Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır. Aynı zamanda yukarıdaki kontenjan bilgisine göre eğitim nitelikler aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımı başvuruları 22 Ağustos 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 26 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuru gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen yada Elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Şahsen Başvuru Adresi: Andifli Mah. Atatürk Bulvarı No:18 Kaş/ANTALYA

Elektronik Başvuru Adresi: [email protected]

Editör: TE Bilisim