Belediye memur alımı için ilan yayımlandı. Az Önce gelen memur alımı ilanına göre Sinop Dikmen Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliğine göre 1 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Lisans mezunu adaylardan memur alınacak olup başvuru detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Lisans Mezunu Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Belediye 1 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden Lisans mezunu Muhasebeci alımı gerçekleştirecek.

Başvuru Şartları Nedir?

Genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " şartları aranacak. 

Özel başvuru şartları ise, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Daha önce çalışılan kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve Maliye, İktisat, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans programlarının birinden mezun olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye nin memur alımı başvuruları 17 Ekim 2022 tarihi ile başlayacak olup en geö 20 Ekim 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Belediyenin yazı işleri müdürlüğüne şahsen veya elektronik ortamda [email protected] mail adresine yapılabilecektir.

İLANIN TAM METNİ