Aralık Belediyesi personel alımı için ilan yayımlandı. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında Teknik Hizmetler sınıfında Mühendis alımı yapılacak. Bu kapsamda Belediye yayımladığı ilanda detayları paylaşarak başvuruların Nisan ayında başlayacağını bildirdi.

İLAN İTAL EDİLDİ! İPTAL KARARI ŞÖYLEDİR;

Kadro Detayları Nedir?

Aralık Belediyesi Kadın Erkek adaylar içerisinden Lisans mezunu kapsamında İnşaat Mühendisi alımı yapılacak. 5. Dereceli kadroya olmak üzere 1 Memur Alımı yapılacak ve KPSS Puan şartı istenecektir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Belediye ye Mühendis alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

Mühendis Alımı için özel olarak ise,

2020 yılında yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 75 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, Lisans eğitimi veren Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuş olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Aralık Belediyesi Mühendis alımı başvuruları 4 Nisan 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 8 Nisan 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece İstenen belgeler ile birlikte Elektronik ortamda veya Şahsen gerçekleştirecekler.

Elektronik Başvuru Adresi: www.aralik.bel.tr

Şahsen Başvuru Adresi: Aralık Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne (Aralık Belediyesi Hizmet Binası Karşıyaka Mahallesi Atatürk Caddesi No:2 Aralık/IĞDIR)

BAŞVURU KILAVUZU