Belediye Memur Alımı ilanları gelmeye devam ediyor. Az Önce yayımlanmış olan belediye ilanı ile DoDurga Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için Başkanlık bünyesinde görevlendirilecek 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49 uncu maddesi ile Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre KPSS Puanı ile Memur alımı gerçekleştirilecek.

Kimler Belediye Memur Alımına Başvuru Yapabilecek?

Belediye bünyesine başvurular 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında yapılacaktır. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana göre adaylardan özel olarak ise, KPSS, Eğitim, Sürücü Begesi gibi nitelikler aranacak.

Özel Başvuru Şartları:

- 2022 yılında yapılan KPSS'den Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 55 Puan almış olmak,

- Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu Kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, 

- En az B Sınıfı sürüc belgesine sahip olmak,

- Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Maliye, Ekonomi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak,

şartları aranacaktır.

Kontenjan Bilgileri Nelerdir?

Belediye Kadın Erkek adaylar içerisincen Teknik Hizmetler sınıfında 9. Dereceli kadroya 1 Kişilik kadro ile Ekonomist alımı gerçekleştirecek.

Başvurular ne Zaman Yapılacak?

Dodurga Belediyesi Memru alımları 12 Haziran 2023 tarihi ile başlayacak olup en geç 16 haziran 2023 tarihine kadar gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ BURADA