Belediye Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Kasım Ayı içerisinde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Niğde İlinde hizmet vermekte olan Aktaş Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lisans mezunu adaylar içerisinden Düz Memur alımı gerçekleştirilecek. Buna göre Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliği hükümlerine göre Düz memur alımı kontenjan bilgisi ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Memur Kontenjan Bilgisi Nedir?

Belediye memur alımı için Genel İdare Hizmetleri sınıfında 11. dereceli kadroya memur alacak. Bu yönde 1 kişilik kadro ile Lisans mezunu memur alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

Belediye memur alımında genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca özel olarak ise,

KPSS Şartı: 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

Eğitim Şartı: Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri veya Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmak.

Sürücü Belgesi Şartı: En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımına başvurular 12 Aralık 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 14 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece Elektronik ortamda veya şahsen yapılabilecektir.

Elektronik Başvuru Ekranı: www.aktas.bel.tr internet adresine,

Şahsen Başvuru Adresi: Aktaş Belediyesi Cumhuriyet Mah. Belediye Cad. No: 1 Aktaş Belediyesi NİĞDE

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim