Güney Belediyesi memur alımı için ilan yayımladı. Az Önce gelmiş olan ilana göre Güney Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alınacak. Alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartlarını sizlere aktarıyoruz.

Belediye Memur Alımı Kadroları:

Afyonkarahisar İli Sinanpaşa İlçesi Güney Belediyesi bünyesine Lisans mezunu 1 Tahsildar ve Ön Lisans mezunu 1 İtfaiye Eri alımı yapılacak.

Genel Başvuru Şartları Nelerdir?

Belediye memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

  • Ayrıca 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans mezunu için P93 ve Lisans mezunu için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak,
  • İtfaiye eri alımı için 30 yaşından gün almamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

şartları aranacak. Ayrıca eğitim olarak Yukarıdaki tabloda belirtilen eğitim şartlarının sağlanıyor olması gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Güney Belediyesi memur alımı başvuruları 11 Nisan 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 13 Nisan 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvuruda bulunacak olan adaylar istenen belgelerle birlikte Güney Belediyesi (Orta Mah. Kemalpaşa Cad. No: 1 Güney/Afyonkarahisar ) adresinde yer alan Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaatlarını yapabileceklerdir.

Elektronik ortamda yapılacak başvurular için ise [email protected] adresine Evrakların gönderilmesi ile başvuru yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU