Karatay Belediyesi memur alımı yapacak. Az Önce 30 Mayıs 2023 tarihi ile yayımlanmış olan Memur alımı ilanına göre Belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere KPSS Puanı türüne göre Memur Alımı gerçekleştirecek. Kadın Erkek adaylar tarafından yapılacak memur alımına ilişkin detayları ve kontenjan bilgisini sizlerle paylaşıyoruz.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Belediye Teknik Hizmetler Sınıfında istihdam edilmek üzere 5. 6. ve 7. dereceli kadrolarda istihdam edilmek üzere;

  • 4 İnşaat Mühendisi,
  • 1 Elektrik Elektronik Mühendisi,
  • 1 Makine Mühendisi,
  • 1 İç Mimar,
  • 1 İnşaat Teknikeri,
  • 1 Harita Teknikeri,

olmak üzere toplamda 9 memur alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Belediye Memur alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacaktır.

Başvuru Özel Şartları Nedir?

Adaylardan özel olarak öncelikle Eğitim, KPSS şartları aranacak. Ayrıca Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak gereklidir.

KPSS Şartı Nedir?

2022 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 75 puan almış olmak gereklidir.

Eğitim şartı nedir?

İç Mimar ve Mühendis alımları için en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak gereklidir. Tekniker alımı için ise en az iki yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımında başvurular şahsen veya elektronik ortamda yapılacaktır. Bu kapsamda adaylar başvurularını 3 Temmuz - 7 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda;

Şahsen Başvurular : Karatay Belediyesi hizmet binasında bulunan Hizmet Masası    Birimine teslim edebilecektir. (Akçeşme Mah. Garaj Cad., No:5, Zemin Kat, Karatay / KONYA) 

Elektronik Başvuru e Posta Adresi: [email protected] 

İLANIN TAM METNİ