Belediye bünyesine yeni memur alımı için ilan yayımladı. KPSS En az 60 puan ile belediye bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabta Memuru ve İtfaiye eri yönetmeliği kapsamında 5 kişilik kadro ile memur alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için adaylardan aranan şartlar ve kontenjan bilgisini sizlerle paylaşıyoruz.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Dağılımı:

Belediye Genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere 10. 9. ve 11 . dereceli kadrolara memur alacak. Buna göre, 2 Zabıta Memuru Alımı ve 3 İtfaiye Eri alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar:

Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca, daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Şartları Nelerdir?

Adaylardan öncelikle aşağıda tabloda belirtilen şartlar aranacak.

Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Zabıta ve İtfaiye eri alımı için başvurular 25 Ağustos 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 31 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular sadece Hasanşeyh Beldesi Şeyhlioğlu Mah. Belediye Cad. No. 4 Reşadiye/TOKAT adresine istenen belgelerle birlikte gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim