Çağlayancerit Belediyesi memur alımı yapıyor. Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yayımladığı memur alımı ilanına göre farklı kadrolarda Ön Lisans mezunu ve Lisans mezunu memur alımı gerçekleştirecek. Söz konusu yayımlanan memur alımı ilanı ile Ön Lisans mezunu ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana göre kontenjan dağılımı ve başvuru şartlarını sizlere aktarıyoruz.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Belediye bünyesine 5 kişilik boş kadro için memur alımı ilanı yayımladı. Bu kapsamda;

  • Ön Lisans Mezunu 1 Zabıta Memuru,
  • Lisans Mezunu 2 Zabıta Memuru ve 2 VHKİ,

alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Belediye bünyesine alacağı memur adaylarından genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacak. 

Başvuru Özel Şartları Nelerdir?

Adaylardan özel olarak KPSS, Eğitim, ve mesleki şartlar aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Zabıta Memuru Alımı Özel Şartları nedir?

Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşını doldurmamış olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 

Ön Lisans mezunları için herhangi bir bölümden mezun olmuş olmak, Lisans mezunları için ise, İşletme ,İktisat  ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümlerinin birinden  mezun olmak gereklidir.

VHKİ Alımı Özel Şartları:

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme ,İktisat ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümlerinin birinden  mezun olmak.

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye Memur Alımı başvurusu için süreç Temmuz ayında başlayacak. Bu kapsamda yayımlanan ilan için başvurular sadece Şahsen ilgili belediye ye gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU TARİHLERİ: 3 - 6 Temmuz 2023

BAŞVURU ADRESİ: Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi No: 15 ÇAĞLAYANCERİT/KAHRAMANMARAŞ

İLANIN TAM METNİ