Belediye Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Gelen ilana göre Amasra Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı gerçekleştirilecek. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta memuru yönetmeliğine göre Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Başvuru İçin Aranan Şartlar nedir?

Adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere genel olarak 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacak.

Başvuru özel Şartları Nelerdir?

  • Zabıta Memuru alımı için adayların Lisans sevyesinde KPSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Erkeklerde 167cm ve kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,
  • Yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak,
  • En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

gibi nitelikler aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Adaylar başvurularını sadece istenen belgelerle gerçekleştirecek. Bu kapsamda başvurular  06/11/2023-10/11/2023 günü mesai bitimine kadar Belediyemiz Yazı İşler Müdürlüğü; Kum Mahallesi Küçük Liman Cad. No:2 Amasra/ BARTIN adresine şahsen müracaat ederek teslim edeceklerdir. Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANN TAM METNİ