Belediye Memur Alımı başvuruları devam ediyor. Kasım ayı içerisinde yayımlanan memur alımı ilanları ile Belediyelere 2022 yılı KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirilecektir.

Buna göre Bugün yayımlanan ilana göre Suruç Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli kadroya 3 Memur alımı yapılacak. Buna göre Kadın Erkek adaylardan başvuru alınacak olup sadece lisans mezunları başvuru yapabilecekler. Peki kontenjan bilgisi nedir? Nasıl başvuru yapılacak?

Belediye Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Suruç Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 3 Zabıta Memuru alımı gerçekleştirecektir. Buna göre,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Suruç Belediyesi memur alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Zabıta Memuru Alımı Özel Şartları Nelerdir?

Başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle 2020 yılında yapılan KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir. 

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Belediye bünyesine alacağı memur adayından başvuru belgelerini 19 - 23 Aralık 2022 tarihleri arasında alacak. Buna göre başvurular sadece " Dikili Mahallesi Atatürk Bulvarı No:2 Suruç/ŞANLIURFA adresindeki Belediye Hizmet Binasına " gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ