Batman Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere en az İlkokul mezunu adaylar içerisinden Belirsiz süreli Şoför alımı gerçekleştirilecek. Baaşvurular henüz başlamamış olup İşin Olsa ekibi olarak sizlere Ön bilgilendirme yapacağız.

60 Şoför Alımı Detayları:

Belediye 60 kişilik kadro ile Şoför pozisyonunda Otobüs Şofförü alımı yapacak. Vardiyaı şoför alımı yapılacak. Adaylara değerlendirme için Mülakat, Uygulamalı test sürüşü ve kura yapılacak.

Çalışma Adresi: Akyürek Mahallesi Petrol İş Caddesi Şirin Apt No: 7E Batman / Merkez

Başvuru Süresi Haftaya Başlayacak!

Batman Belediyesi Şoför alımı başvurusu 16 Mayıs 2022 tarihi ile başlayacak. Başvuru için 4 günlük süre verilecek olup en geç 20 Mayıs 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli olacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar Batman belediyesi Personel A.Ş. adresine başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

  • Kimlik Fotokopisi,
  • Başvuru Dilekçesi,
  • İkametgah Belgesi ve Tarihçeli Adres Bilgi Raporu,
  • İŞKUR iş arayan kayıt Belgesi,
  • D veya E ehliyet, SRC 1 veya SRC 2 belgelerinin fotokopisi,
  • Sabıka Kaydı Belgesi,

Otobüs Şoforü Olma Şartları Neler Olacak?

Adayların Belediye Şoför alımı ilanına başvuru yapabilmeleri için 2016 öncesi E sınıfı Ehliyet, 2*16 sonrası D sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC 1 veya SRC 2 belgesine sahip olmak, Başvuru tarihi itibariyle, Batman ili Merkezi ile merkeze bağlı köylerde en az 6 ay ikamet etmiş olmak ve En az ilkokul mezunu olmak " şartları aranacaktır.