Antalya Büyükşehir Belediyesi Memur alımı yapacak. Az Önce gelmiş olan duyuruya göre Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden olmak üzere 50 İtfaiye Eri alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda gelmiş olan ilana göre Belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye İtfaiye Eri yönetmeliğine göre Memur alımı gerçekleştirilecek.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel İdare Hizmetleri Sınıfında istihdam edilmek üzere 10. Dereceli kadroda istihdam edilmek üzere Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden 50 İtfaiye Eri alımı yapılacaktır. Buna göre;

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

Antalya Büyükşehir Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak gereklidir.

Eğitim Şartı:

İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği , Sivil Savunma ve İtfaiyecilik veya İtfaiyecilik ve Sivil Savunma önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Yaş Şartı:

Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı:

Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Sürücü Belgesi Şartı:

13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Sağlık Şartı:

Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye eri alımı için adaylar başvurularını Ekim ayı içerisinde gerçekleştirecekler. Buna göre başvurular sadece istenen belgelerle birlikte şahsen yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 23 - 27 Ekim 2023

Başvuru Adresi: Gülveren Mahallesi Hürriyet Caddesi Kepez/ANTALYA

İLANIN TAM METNİ