Belediyeler memur alımı faaliyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımalanarak başvurus başlamış olan ilan için başvurular artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını son güne kadar gerçekleştirebilecekler. Aynı zamanda başvuru yapmış ve sonuçları bekleyen adaylar hakkında detaylı bilgiyi sizlerle paylaşacağız.

80 Memur Alımı Başvurusu Sona Eriyor!

Belediye memur alımı için başvurular 18 Temmuz 2022 tarihi ile başlamıştı ve en geç 22 Temmuz 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece Büyükşehir Belediyesi resmi internet adresi üzerinden yapılacaktır. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilan başvurusunda bulunabilirsiniz.

İLANIN BAŞVURU DETAYLARI BURADA

Hangi Kadrolarda Atama Yapılacak?

Belediye bünyesine 75 İtfaiye Eri ( Lise 10, Ön Lisans 10 ve Lisans 55 ), 1 Fizikçi, 4 Düz Memur alımı yapılacak.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Belediye memur alımı için başvurular KPSS Puanı ile alınmakta olup değerlendirmelerde KPSS puanına göre gerçekleştiriliyor. Buna göre Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. ,

Başvuru değerlendirmesinde KPSS puanları ele alınarak yapılacak sıralama le en yüksek puandan en düşük puana kadar başvuru sonuçları açıklanacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınava çağrılacak son sıradaki adayla aynı puana sahip olan diğer adaylarda sınava çağrılacaktır. Sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi ile sınav yeri ve zamanı başvurularının değerlendirilmesine müteakip 08/08/2022 tarihinde belediyemizin https://www.adana.bel.tr/ resmi internet sayfasından ve Belediyemiz ilan panosunda ilan edilecektir.

Editör: TE Bilisim