Adana Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanı ile Adana Büyükşehir Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 30 Zabıta Memuru alacak. Alımlar Belediye Zabıta memuru yönetmeliği kapsamında yapılacak olup Ön Lisans ve Lisans mezunu seviyesinde başvuru alınacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi 30 kişilik boş kadro ile 15 Lisans Mezunu, 15 Ön Lisans Mezunu olmak üzere toplamda 30 Zabıta memuru alımı gerçekleştirilecek.

Memur Alımı Başvuru Süreci Başladı!

Büyükşehir Belediyesi memur alımı için gelen ilan için başvurular Bugün ( 27 Kasım 2023 ) itibari ile başladı. Buna göre başvurular en geç 1 Aralık 2023 tarihine kadar yapılacaktır. Başvuruda bulunacak adaylar belirtilen belgeleri temin etmeleri zorunludur. 

Başvurular sadece şahsen yapılacağı bildirildi. Buna göre;

Başvuru Adresi: Reşatbey Mahallesi Atatürk Caddesi Seyhan/Adana

Başvuru Tarihleri: 27 Kasım - 1 Aralık 2023

BAŞVURU FORMU BURADA: https://isbasvuru.adana.bel.tr/

Başvuru İçin Adaylardan İstenen Belgeler Nelerdir?

a) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.)

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak doğrulama kodlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.)

c) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.)

d) KPSS sonuç belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

e) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

g) Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),

h) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.)

i) Hangi kadroya müracaat edeceğine dair dilekçesi (Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabileceklerdir.)

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Belediye Zabıta Memuru alımına en az ön lisans ve 60 KPSS puanı olan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu kapsamda genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Öte yandan Sınav tarihi ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için 167 cm ve Kadınlar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacaktır.

TÜM ŞARTLAR VE İLANN TAM METNİ BURADA