DİYARBAKIR İLİ ÇÜNGÜŞ BELEDİYESİ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIMI İPTAL İLANI

 26 Temmuz 2022

Diyarbakır ili Çüngüş belediyesi ilk defa memur alım ilanı Çüngüş belediyesinin 22.07.2022 tarihli ve 1651 sayılı yazısına istinaden iptal edilmiştir.

Belediye Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Gelen son dakika duyurusuna göre Diyarbakır Cüngüş Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere GİH sınıfı 9. Dereceli 2 memur alımı yapacağını bildirdi. Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı gerçekleştirilecek olup Kadın veya Erkek adaylardan başvuru alınacaktır. 

Lisans Mezunu Memur Alımı Şartları Nelerdir?

Cüngüş Belediyesine Memur alımı Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecektir. Bu yönde 2 Veri hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak. Lisans seviyesinde memur adaylarından,

  • Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Kamu Yönetimi, İşletme, sosyoloji bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

65 KPSS Puan Şartı Var!

Başvuru yapacak adayların 2020 yılında yapılan KPSSS'den en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir. 

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Adaylardan KPSS dışında, Daha önce görev yapılan kamu kurum veya kuruluşlardan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, MEB onaylı bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Veri memuru alımı için başvurular 27 Temmuz 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 29 Temmuz 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Başvuru için istenen belgeleri temin ederek şahsen veya posta yolu ile bizzat belediye ye gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim