Belediye Memur Alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Suruç Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden memur alımı gerçekleştirilecektir. Söz konusu Belediye bünyesine 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta memuru yönetmeliği ile Kadın Erkek Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Zabıta Memuru Alımı Başvurusu Başladı!

İlgili Zabıta Memuru alımı ilanı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Bunun üzerinde Başvurusu Bugün başlamış olan ilan için en geç 23 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru alınacak. Zabıta Memuru alımları için başvurular sadece şahsen gerçekleştirilecektir. 

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Belediye bünyesine Lisans mezunu adaylar içerisinden 1 Kadın ve 2 Erkek olmak üzere toplamda 3 Zabıta Memuru alımı gerçekleştirilecektir. Alımlar Genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilecektir. 

Belediye Memur Alımı Başvuru Şartları Ne Olacak?

Genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Özel olarak ise, 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekmektedir. 

Ayrıca Zabıta Memuru alımı özel olaraki Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

Adaylar başvuru yapabilmeleri için öncelikle Belediye resmi internet adresi üzerinden başvuru formunu indirerek aşağıdaki belgeleri eklemeleri gerekmektedir.

  • Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,
  • Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-devlet üzerinden alınmış barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),

İLANIN TAM METNİ