Kasım Belediye Memur Alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bu yönde 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında mahalli idarelere ilk defa atanacaklara uygulanacak Sınav ve Atama yönetmeliğine göre Lisans Mezunu Memur Alımı Yapılacak. 2022 Yılı için yayımlanmış memur alımı için sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. İlk 2022 Yılı Memur Alımı ilanın detayları haberde.

İlanın Detayları:

Alım Yapacak Belediyeler: Yaylakent Belediyesi ve Esenler Belediyesi

Ünvan: Mühendis

Boş Kontenjan:16

KPSS Şartı Olacak!

Adaylardan Belediye Memur alımı için 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 55 ve 70 puan almış olmak şartı aranacak.

D Sınıfı Sürücü Belgeli Adaylar Alınacak!

Belediye Lisans mezunu Memur Alımı için sürücü belgesi şartı talep etti. Bu yönde adaylardan " 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, " şartı aranacak.

Genel Başvuru şartları Ne Olacak?

2022 Yılı Memur Alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacaktır.

2022 Yılı Memur Alımı Başvurusu Ne Zaman Başlıyor?

Belediye Memur alımı başvuruları 5 Ocak 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 7 Ocak 2022 yılına kadar başvuru yapılacaktır. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen Belediyeye gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Esenler Belediyesi'de Memur Alımı İlanı Yayımlandı!

2022 Yılı Memur Alımı ilanları gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Esenler Belediyesi'de memur alımı ilanı yayımlandı. Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 15 kişilik kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacak. KPSS 70 puan ile yapılacak memur alımları için lisans mezunu başvuru şartı aranacaktır.

Esenler Belediyesi memur alımı ilanına detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Belediye 2022 Yılı Memur Alımı İlan Detayı