Belediyelere memur alımı için ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilana göre 12 farklı belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak için 432 kişilik kadro ile Belediye Memuru Alımı yapılacak. Alımlar, Zabıta Memuru, Düz Memur, İtfaiye eri kadrları ağırlıklı olmak üzere Mühendis ve diğer unvanlarda memur alımı yapacaklar. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde KPSS Puanı ile Memur alımı yapacak belediyeleri derledik.

Bu kapsamda Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. İşte beledeler ve nitelikleri

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da afta uğramış olsa bile, devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

ç) Erkek adaylar için askerlik durumu itibarıyla; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

d) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

e) İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

MEMUR ALIMI YAPACAK BELEDİYELER VE KADRO DAĞILIMI:

Ankara Mamak Belediyesi: Ön Lisans ve Lisans Mezunu 50 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak. KPSS 70 Puan Şartı ile Ön Lisans Mezunu 20 ve Lisans Mezunu 30 Zabıta alımı yapılacak. Detaylı Bilgi için Buraya Tıklayınız.

Nevşehir Belediyesi: Kadın Erkek adaylar içerisinden memur alımı yapılacak. Bu alanda, 1 Tahsildar, 1 Veznedar, 1 Bilgisayar İşletmeni, 1 Mutemet, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 2 Düz Memur ve 3 Zabıta Memuru alımı yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Çorum Belediyesi: KPSS en az 60 puan şartı ile Ön Lisans Mezunu 19 ve Lisans Mezunu 3 olmak üzere toplamda 22 Zabıta Memuru Alımı yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: İtfaiye eri kadrosunda 250 kişi alınacak. Bu yönde Lise Mezunu 80, Ön Lisans Mezunu 115 ve Lisans Mezunu 55 İtfaiye Eri Alımı yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Beyoğlu Belediyesi: Belediye Ön Lisans Mezunu 30 Zabıta Memuru ve 5 Düz Memur alınacak. Lisans Mezunu ise, 20 Zabıta Memuru ve 25 Düz memur olmak üzere 80 memur alımı yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Hafik Belediyesi: KPSS 60 Puan İle Ön Lisans mezunu kadın erkek 2 İtfaiye Eri Alınacak. Detaylı Bilgi Burada

İBB: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı kadrosunda Genel İdare Hizmetleri sınıfında 4 memur alımı yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Geyve Belediyesi: Lisans mezunu adaylar içerisinden KPSS 60 Puan İle 8 Zabıta Memuru alımı yapılacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Gündoğmuş Belediyesi: KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı ile 2 Mühendis alınacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Konya Büyükşehir Belediyesi:  Büyükşehir belediyesine memur alımı kadrosunda 2 kişilik kadro ile Mühendis alımı yapılacak. KPSS En az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Taşoluk Belediyesi: Kadın Erkek adaylar içerisinden KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartı ile 1 Harita Mühendisi alımı yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Çelebi Belediyesi: Genel İdare Hizmetleri sınıfından Lisans mezunu KPSS 60 puan ile 1 Düz Memur alımı yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA