Geyve Belediyesi Zabıta Memuru alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında ve Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre 8 kişilik boş kadro ile Memur Alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Zabıta Memuru Alımı Kadro Dağılımı:

Lisans mezunu adaylar içerisinden Kadın Erkek 8 Zabıta alınacak. Çevre Mühendisliği bölümü mezunu 1, Gıda Mühendisliği bölümü mezunu 1 ve İşletme, İktisat, Makilye, Ekonomi, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Yerel Yönetimler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümü mezunu 6 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Zabıta Memuru Alımı Başvuru Şartları Nedir?

Geyve Belediyesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise şu şartlar aranacak.

a) İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak Lisans 2020-KPSSP3 türünde Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

c) 657 Sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmaması. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

d) Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

e) 13/10/1983 Tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen(A) veya (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediyenin Zabıta Memuru alımı için başvurular 21 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 25 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Geyve Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim