Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılmış olan Ziraat Bankası personel alımı ilanı için başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvurularına 02 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamışlardı ve artık başvurularda son günlere gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar veya başvuru işlemlerini gerçekleştirmemiş olan adaylar için hazırladığımız bu haberimizde sizlere lgili ilanın detaylarını aktarıyor olacağız.

2 KADRO İÇİN ALIM YAPILACAK!

Ziraat Bankası tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre iki farklı kadro için personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Ziraat Bankası 25 Avukat kadrosuna ve 20 Müfettiş yardımcısı pozisyonlarına alım yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK!

Ziraat Bankası personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Daha önce banka tarafından yapılmış olan Avukatlık veya Müfettiş yardımcılığı sınavlarına kaıtılmış ve elenmiş olmamak ve 01 Ocak 1989 ve sonrası doğumlu olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Ziraat Bankası 45 personel alımı başvuruları 02 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup adaylar başvurularını en geç 15 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular en geç Pazar günü saat 23:59 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır.

SINAV ÜCRETİ VAR!

Adayların Ziraat Bankası Avukatlık ve Müfettiş yardımcılığı giriş sınavına katılabilmeleri için Sınav ücreti olarak belirtilen 120 TL'ti yatırmaları gerekmektedir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir.

SINAV NE ZAMAN YAPILACAK!

Başvuru yapmış olan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacak olup, başvurusu olumlu olan adaylara Avukatlık ve Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı 07 Ekim 2019 tarihinde saat 10:00'da yapılacaktır.

Sınav başvurusundan vazgeçen, sınava girmeyen veya giremeyen, sınava alınmayan veya çıkarılan, sınavda başarısız olan veya sınavı geçersiz sayılan, ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran veya aynı işlem için birden fazla ödeme yapmış olan adayların ödedikleri ücretler iade edilmeyecektir. Ücretlerin doğru yatırılmasının sorumluluğu adaylara aittir.

İlanların tam metinlerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Avukat Pozisyonu Detayları

Müfettiş Yardımcısı Pozisyonu Detayları