Ziraat Bankası tarafından yapılmış olan duyuruya göre Ziraat Bankası bünyesindeki personel ekskliğini gidermek için farklı pozisyonlarda uzman Yardımcısı alacak. Alımlar Ziraat Bankasının farklı birimlerine yapılacak olup, başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Haberimizin devamından detaylara ulaşabilirsiniz.

HANGİ BİRİMLERE ALIM YAPILACAK?

Ziraat Bankası 3 farklı duyuru yayımladı. Yayımlanan duyurulara göre, Ziraat Bankası İstanbulda bulunan şubelerine 100 uzman yardımısı, Ziraat Finanas grubuna bağlı olan Ziraat Katılım bankası farklı illere 80 ve Ziraat Prtföy Yönetim ve Ziraat Yatırım İstanbuldaki şubelerine 15 uzman yardımcısı alacak.

Yayımlanan bir duyuruya göre ise, Ziraat Teknoloji bünyesine İstanbulda 20 Yazılım Mühendisi, 10 İş Analisti ve 10 Yapı Sistem Mühendisi olmak üzere toplamda 40 kişi alacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 01 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu olmak, Üniversiterin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan YÖK tarafından onaylanmış olan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 21 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 09 Temmuz 2018 tarihine kadar başvuru yapmış olmaları gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç 23:59 a kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresine üye olmak suretiyle yapacaklardır.

Ayrıca adaylardan başvuru işlemi sonrasında Sınava katılacak ve sınav ücreti olarak 100 TL bir ücret talep edilecektir. Detaylara ulaşmak için ve alım ilanlarına ulaşmak için aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Detayları: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/insan-kaynaklari/duyurular