Türkiye genelinde il ve ilçelerde şubeleri bulunan 35 kamu ve özel bankası bulunuyor. Bankaların genel personel kadrolarında gişe görevlisi, uzman yardımcısı, bilişim personeli, müfettiş gibi kadrolarda personeller görev yapmakta. Bu kadrolarda ihtiyaç bulunan pozisyonlar için alımlar açıklandı. Vakıf Katılım Bankası personel alım ilanları açıkladı.

Vakıf katılım Bankası 2015 yılından beridir bankacılık alanında faaliyet gösteriyor. Vakıf kültürünün barından faizsiz bankacılık anlayışında ilerleyen bankanın açıkladığı 4 farklı ilan detayları şu şekilde;

ÇOK SAYIDA BANKACI ALIMI;

Genel başvuru niteliğinde başvuru yapacak adayların üniversitelerin örgün eğitim veren bölümlerinden mezun olmaları, katılım bankacılı alanında tecrübeli olmaları, iş kabiliyetine sahip olmaları, analitik düşünebilmeleri erkek adayların askerliği tamamlamış yada 2 yıl tecil ettirmiş olmaları, banka tecrübesi olmayanlar için yaş şartında erkek adaylar 30 kadın adaylar 28 yaşından gün almamış olmaları gerekli olacak.

BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI;

Bilgi Teknolojileri strateji ve yönetişim müdürlüğü görevinde istihdam edilecek olan personellerin üniversitelerin mühendislik alanlarından mezun olmaları gerekli olacak. SQL server yönetim konusunda tecrübeli olmaları, rapor uygulamalarına hakim olmaları gerekli olacak.

Yazılım geliştirme kadrosundaki personel alımlarında ise üniversitelerin yazlım mühendisliği ile eş değer bölümlerden mezun olmaları gerekli olacak. İstenilen yazılım dillerinde en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak gerekli olacak.

İŞ ANALİSTİ ALIMI;

İş Analisti alımlarında sie adayların Office, exel power point bilgisine sahip olmaları, erkek adayların askerliğini tamamlamış veya iki yıl tecil ettirmiş olmaları gerekli olacak. Diğer başvuru şartlarında ise ilan detaylarından erişilebilecek.

İlan detayları: http://bit.ly/314EgHS

İŞİN OLSA