Türkiye’de bireysel emeklilik ve katılım bankacılığı alanında faaliyetlerin sürdüren Vakıf Katılım, özellikle bankacılık sektörü içerisinde farklı pozisyonlarda olmak üzere istihdam gerçekleştirmektedir. Bankanın kariyer sayfasında ilan ettiği alımlarda farklı illerde bankanın farklı şubelerinde görevlendirmek üzere alım yapacağı belirtilmiştir. Bu noktada yapılacak olan alımlarda adayların farklı pozisyonlarda istenilen şartları sağlaması gerekmektedir. Adayların sağlaması gereken şartlar ve diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Başvuru Şartları

Vakıf Katılım Bankası tarafından gerçekleştirilecek olan alımlar bankanın kariyer sayfasında yer almakta olup 10 farklı pozisyonda adaylar istihdam edilecektir. Bankanın alım gerçekleştirdiği kadrolar ve başvuru şartları şu şekildedir.

Arge mühendisi alımında adaylar İstanbul’da Anadolu yakasında istihdam edilecek olup adayların üniversitelerin bilgisayar, yazılım, elektronik, haberleşme mühendisliği bölümlerinden mezun olma, en az sektörde 3 yıl tecrübeli olma, C#, Java, C++, Phyton benzeri dilleri iyi derecede bilme ve diğer şartları sağlaması gerekmektedir.

Kredi Risk Modelleme Yetkilisi alımında ise adayların üniversitelerin istatistik, matematik, ekonometri bölümlerinden mezun olma, analitik ve istatistik modellemesinde 2 yıl tecrübeli olma, SPSS, Eviews programlarını iyi derecede bilme, İngilizceye hakim olma şartı aranmaktadır.

Mersin Şube Ticari Pazarlama Yetkilisi alımı için adayların 4 yıllık İİBF bölümlerinden mezun olma, KOBİ alanında en az 2 yıl tecrübeli oma, SPK Temek belgesi almış olma, B sınıfı ehliyete sahip olma şartları aranmaktadır.

Perakende Pazarlama Yetkilisive Ticari Pazarlama alımında ise 4 yıllık İİBF bölümlerinden mezun olma, KOBİ ve işlete alanında 2 yıl tecrübeli olma, SEGEM, SPK belgesi almış olma, B sınıfı ehliyete sahip olma şartları aranmaktadır. Adaylar burada İstanbul, Konya, Bursa, Antalya, Adana illerinde istihdam edilecektir. Diğer pozisyonlara ise bankanın kariyer sayfasından erişim sağlamak mümkündür.

Başvuru Şekli

Vakıf Katılım tarafından yapılacak olan alımda adaylar 16 farklı pozisyonda bankanın çeşitli illerindeki şubelerinde görevlendirilecek olup ilgili pozisyonlara başvurmak isteyen adayların bankanın online kariye sayfasından başvuru yapması gerekmektedir. Bu kapsamda kariyer sayfasına ulaşmak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: http://bit.ly/314EgHS