Emlak Katılım Bankası personel alımı ilanı yayımladı. İstanbul Ataşehir'de bulunan şubesinde görevlendirme üzere İŞKUR aracılığı ile ilan yayımlayan Türkiye Emlak Katılım Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Genel Bankacılık Meslek Elemanı alımı yapılacağını bildirdi. Alımlar daimi statüde yapılacak olup adaylardan en az 2 yıl deneyim istenmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan İstanbul Emlak Katılım Bankası Münimum ön lisans mezunu olmak, En az Genel Bankacılık Meslek Elemanı pozisyonunda 2 yıl deneyim sahibi olmak, MS Office bilgisayar programları aktif şekilde kullanabiliyor olmak, Yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip olmak, 20 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, Aktif iş ortamınave tempoya uyum sağlayabilmek, Türkiye İş Kurumuna kayıtlı olmak şartları aranacak.

Ayrıca ilgili ilan sadece Engelli personel adayları için geçerli olacak olup engelli derecesi %40 üzeri olan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR:

Türkiye Emlak Katılım Bankası Genel Bankacılık meslek elemanı başvuruları başlamış olup hala devam etmektedir. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 22 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru yapmak isteyen adaylar, kariyer.emlakbank.com.tr adresi üzerinden online olarak başvuru yapabilirler.