Yıllardır bankacılık sektöründe faaliyetlerine devam etmekte ve pek çok projeye ortaklığını ilan etmekte olan Türkiye Ekonomi Bankası boş pozisyonları içinde personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları hakkında Türkiye Ekonomi Bankası resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyuru yaptığı gibi yine internet ortamında açık pozisyonlar duyurulmaktadır.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek.

Açık Pozisyon Sayısı: 50'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) internet oramı aracılığı ile yayımladığı 50'ye yakın kadro için memur persoonel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için müracaatlar kabul ediliyor.

Bireysel Müşteri İlişkileri Yönetici/Yönt. Yrd.
Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Bordro ve Özlük İşleri Yetkilisi
Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi
İşletme Bankacılığı Portföy Yöneticisi/ Yardımcısı
Aktif Satış Temsilcisi
Mevzuat Yöneticisi / Yönetici Yardımcısı
Yıldız Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi
Bilgi Teknolojileri İş Analisti

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere 50'ye yakın kadro için memur personel alımı yapılıyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) 50'ye yakın kadro için memur personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Aşağıda yer alan linki takip edecek olan adaylar gerekli pozisyonlar için aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilir ve aynı kanal üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/7NfjRW