Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer almakta Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) yeni şube açılışlarına devam etmekte olup müşteri ilişkilerinin yükselmesi ve işlemlerin daha hızlı gerçekleştirilmesi için memur alımları da yapılmaktadır.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)  banka memuru alım ilanları insan kaynakları bölümü aracılığı ile ve interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda memur ve personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) personel alımı detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Banka: Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)

Yayımlanan Pozisyon Sayısı: 70'a Yakın

Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) 70'a yakın ilan etmiş olduğu pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Aktif Satış Temsilcisi
Kredi Tahsis Yetkilisi
Şube Asistanı
Kredi Tahsis Yönetici Yardımcısı / Yetkilisi
İşletme Müşteri İlişkileri
Bordro ve Özlük İşleri Yetkilisi
Finansal Mutabakat Yetkilisi
Engelli Personel
Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Kurumsal Kredi Tahsis Yöneticisi

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için TEB memur alımı yapacak. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

TEB memur alımı ilanına yönelik bazı kadrolar hemen yukarıda verilmiştir. Peki adaylar TEB memur alımına nasıl başvuru yapacak. Aşağıda yer almakta olan linki takip edecek adaylar tüm pozisyonları görebildiği gibi niteliği uyum sağladığı ilanlar içinde başvurularını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/QteYHU
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ