Türkiye genelinde 81 il ve 900 ilçede şubeleri bulunan özel bankalardan bir tanesi olan TEB'in bankacı alım ilanları açıklandı. Temmuz ayının son günleri ile başvuruların başladığı 45 farklı ilanda detayları belli oldu.

Bankacılık faaliyetlerine 1927'li yıllarda başlayan Türkiye Ekonomi Bankası TEB tecrübesiz bankacı personel alımı ilanlarına başvurular başladı. Finansal birimlerde ve hukuk birimlerinde yanı sıra Müşteri temsilcisi, bilişim personelleri ve bankacı alımlarına başvurular için gerekli başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar şe şekilde olacak;

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALIMLARI;

Başvuru şartlarında müşteri ilişkileri yönetici kadrosunda adayların bireysel portföy ve müşteri ilişkileri yönetimi alanında deneyimli olmak, yönetici pozisyonunda müşteri ilişkileri yönetimi alanında 5 yıl tecrübeli olmak, satış alanında hedef odaklı çalışan, risk yönetimi deneyim sahibi, dinamik çalışma ve takım çalışma şartlarına uygun, sonuç odaklı düşünebilen analitik düşünme yapısına sahip adaylar başvuru yapabilecekler.

PAZARLAMA YÖNETİCİSİ ALIMLARI;

Pazarlama yönetici kadrosundaki alımlarda ise adayların düzenli olarak müşteri ziyaretleri yapmaları istenilecek. Hedef müşteri pörtföyü geliştirmek, mevcut müşterileri şirket stratejisine uygun olarak yönetmek, faktöring işlemlerini gerçekleştirmek istenilecektir.

Aktif satış temsilci kadrosundaki alımlarda adayların kredi kartı satış ve bankacılık üzerine diğer ürünlerin satış ve pazarlamasını yapmaları istenilecek. Adayların eğitim düzeyinde en az üniversite mezunu olmaları, seyahat engelinin bulunmaması, askerliğini tamamlamış olmaları en az iki yıl tecilli olması, saha satışında ve yoğun tempoda esnek çalışma şartlarına uygun olarak çalışabilecek adayların başvuru yapmaları istenilmektedir.

Başvurular için: http://bit.ly/2yartqc