Ülkemizin önemli bankaları arasında yer alan, yurt içi ve yurt dışı bir çok proje ile iş birliği yaparak cazibe haline gelen, özellikle CepteTEB projesi ile yüksek faiz vererek vadeli hesaplarda da müşterisini düşünen Türkiye Ekonomi Bankası 45 iş ilanı yayımladı ve banka memuru alımı yapıyor. TEB şu anda Türkiye'de 451 banka şubesi ve yurt dışında 4 banka şubesi ile işlem yapmakta olup sizler için yayımlanan iş ilanlarını derledik. Hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

Açık Pozisyonlar Nedir?

Türkiye Ekonomi Bankası 45 iş ilanı yayımladı. Bunlar Cepteteb Müşteri İlişkileri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Aktif Saha Satış Temsilcisi, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Muhabir İlişkileri Yönetici Yardımcısı, Finansal Kurumlar Yöneticisi/ Yönetici Yardımcısı, ATM Terminal Uygulamaları Yazılım Uzmanı, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Destek Hizmetleri Verimlilik Yöneticisi, Uluslararası Ödemeler Yöneticisi/Yönetici Yrd., Tarım Müşteri İlişkileri Yönetici Yardımcısı vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvurulur?

TEB bünyesinde istihdam etmek, yayımlana 45 pozisyonun tamamını görüntülemek ve müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan linki takip ederek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/36Jd7z0