Türkiye’de faaliyet gösteren bankalardan biri olan TEB Bankası, 2019 yılı içerisinde birçok personel alımı yapmış olmakla birlikte alımlarına devam etmektedir. Bu kapsamda bu hafta yayınladığı ilanlarda aktif satış temsilcisi, kredi ve yöneticiyardımcısı, dış ticaret operasyon yardımcısı ve rating modelleri geliştirme yöneticisi alımı olmak üzere 4 farklı pozisyonda banka personeli alımı yapacaktır. İlgili kadrolar ilişkin başvuru şartları ise şu şekildedir.

Kredi Riski Metod. Ve Validasyon Yönetici Yardımcısı

İlgili pozisyonda başvuru yapmak isteyen adayların sağlaması gereken şartlar arasında üniversitelerin İşletme, Ekonomi, Ekonometri, İstatistik ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun, İngilizceye yazılı ve sözlü şekilde hakim olan, kredi risk modelleme ve validasyon alanlarında Yönetici düzeyi için 5-7 yıl, Yönetici Yardımcısı düzeyi için 3-5 yıl deneyimli, MS Office programlarını bilen adaylar aranmaktadır.

Aktif Satış Temsilcisi Alımı

TEB tarafından ilgili pozisyona yapılacak olan personel alımlarında adayların lisans mezunu olma, maaş + prim şeklinde çalışacak, erkekler için askerlik ile ilişkisi olmayan ya da 2 yıl tecilli, seyahat engeli olmayan, satış yapabilmek şartları aranmaktadır.

Dış Ticaret Operasyonları Yönetici Yardımcısı

İlgili kadroda yapılacak alımda adaylar İstanbul’da görev yapacak olup adayların sağlaması gereken şartlar arasında lisans mezunu olma, bankaların Dış Ticaret Bölümlerinde Yönetici unvanı için minimum 5, YöneticiYardımcısı unvanı için minimum 3 yıldır görev yapma, akreditif konusunu bilen, iyi derecede İngilizce bilen yer almakta olup bu nitelikte adaylar aranmaktadır.

Rating Modelleri Geliştirme Yöneticisi

TEB’in İstanbul’daki şubelerinde görevlendirilecek olan adayların şu şartları sağlaması gerekmektedir. Üniversitelerin İstatistik, Ekonometri veya diğer sayısal bilim bölümlerinden mezun, tercihen yüksek lisans yapmış,MS Ofis uygulamalarına hakim SAS Enterprise Guide, SPSS Statistics, SPSS Modeler, E-views gibi istatistik paket programlarını ve /veya R, Python gibi programlama dillerini kullanabilen,Skorlama ve Derecelendirme Modelleri Geliştirme konusunda yetkin ve tecrübeli,İstatistik ve ekonometrik modelleme alanlarında gelişmiş analitik uygulamalar konusunda yetkin veYönetici Yardımcısı unvanı için en az 3 yıllık, Yöneticiunvanı için en az 5 yıllık uygulama tecrübesine sahip,Hem Türkçe hem de İngilizce iyi derecede yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip adaylar alınacaktır.

İlgili pozisyonlara başvuru için: http://bit.ly/2Z8AEGJ