Ülkemizde faaliyetlerine 1953 yılında Pancar Kooperatifleri Bankası ismi ile başlamış ve o dönem pancar yetiştiricilerine büyük destek sağlayarak marka yapmıştır. Daha sonra adını Şekerbank olarak değiştiren ilgili banka müşteri memnuniyetinin artırılması için çalışmalarına devam etmektedir.

İşlemlerin hızlı gerçekleştirilmesi ve müşteri memnuniyetinni artması için açlışmalar yapmakta olan Şekerbank çok sayıda pozisyon için memur alımı ilanı yayımladı. Peki Şekerbank hangi pozisyonlar için memur ve personel alımı yapacak, detaylar nedir.

DETAYLAR

İlan Yayımlayan Kurum: Şekerbank
İlan Edilen Açık Pozisyon: 40'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Şekerbank ilan etmiş olduğu 40'a yakın pozisyon için memur ve personel alımı gerçekleştiriyor. Peki hangi pozisyonlar için Şekerbank personel alımı gerçekleştirmektedir.

Mobil Satış Temsilcisi
Gişe İşlemleri - Yetkili Yardımcısı
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi - Kartal
BT Güvenlik Uzmanı
İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi 
Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi-Merter
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için Şekerbank 40'a yakın banka memuru alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI

Şekerbank memur alımı ilanına başvurular internetten yapılmakta olup adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek müracaatlarını aynı link üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adaylar ilgili linkten hangi pozisyon için aranan niteliğine ne olduğu hakkında bilgi edinebilir.

https://goo.gl/okAXfb
DİĞER BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ