Ülkemizde uzun süredir faaliyet gösteren ve müşteri hizmetlerinin, memnuniyetin gelişmesi için yatırımlara devam ederek açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olan QNB Finansbank ilanlarını resmi internet sitesinde yer almakta olan ailemize katılın, insan kaynakları, açık pozisyonları bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır.

QNB Finansbank tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda memur ve personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve QNB Finansbank memur alımı detayları nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Banka: QNB Finansbank
Açık Pozisyon Sayısı: 11
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

QNB Finansbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 11 farklı pozisyon için banka memuru ve personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Buna göre;

YABANCI DİL BİLEN ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ DANIŞMANI
GENEL İŞ BAŞVURUSU
TÜZEL SATIŞ TEMSİLCİSİ
PORTFÖY YÖNETMENİ (ARAPÇA BİLEN)
İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI
ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI
PERAKENDE KREDİLER MERKEZİ İZLEME GÖREVLİSİ
TELE SATIŞ GÖREVLİSİ
MÜŞTERİ GERİ KAZANIM VE TUTMA GÖREVLİSİ
ERZURUM TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI
BİREYSEL SATIŞ TEMSİLCİSİ

Yukarıda alım yapılan kadroların bir bölümü verilmiştir. Peki adaylar QNB Finansbank banka memuru alımı ilanına nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Yukarıda QNB Finansbank'ın alım yapacağı pozisyonlar ve detaylar verilmiştir. Başvuru yapacak olan adayların aşağıda verilen linki takip etmesi ve müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/nXmNst
DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ