Ülkemizin en önde gelen bankaları arasında yer almakta olan ve Türkiye'nin dört bir yerinde şubeleri, ATM'leri ve internet bankacılığı ile hizmet vermeye devam etmekte olan QNB Finansbank büyüme oranını yükselttiği gibi bünyesindeki personel kadrosunu da ihtiyaca göre geliştirmeye devam etmektedir. Buna göre QNB Finansbank'ın personel alımı ilanları resmi internet siteleri ve kariyer sayfaları üzerinden duyurulmakta olup bir çok alanda yeni ilanlar yayımlandı. Peki QNB Finansbank hangi pozisyonlara banka personeli alımı yapacak ve başvuru şartları nedir?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

QNB Finansbank tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Satış Eğitim Müdürü, Assistant Manager Internal Audit, Emeklilik Sigorta Danışmanı, CORPORATE BANKING ASSISTANT SUPERVISOR/KURUMSAL, Proje Finansmanı Avukatı, Data Scientist, CardFinans Product Management and Marketing Supervisor gibi hem Türkçe hemde İngilizce kadrolara atamalar yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir, müracaat edilirken hangi şartlar aranmaktadır.

Başvuru ve Aranan Nitelik Detayları

QNB Finansbank'ın banka personeli alımı yaptığı kadroların bir kısmı hemen yukarıda verilmiştir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir ve aranan nitelikler nelerdir? Öncelikle adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, kılık kıyafetine önem verir olmak, müşteri odaklı olmak, diksiyonu düzgün olmak, mesleki bilgi birikimine sahip olmak, tercihen tecrübeli ve ingilizce biliyor olmak gibi şartlar aranmakta olup bu şartlar genel ve özel olarak pozisyonlara göre değişiklik gösterdiğinden adayların pozisyonları kontrol etmesi gerekiyor. Müracaatlar ise hemen aşağıda yer alan link üzerinden yapılmakta olup adayların bu linkleri takip etmesi gerekmektedir.

https://bit.ly/37RQh5Q