Türkiye'nin kamu ve özel bankacılık alanlarında faaliyet sürdüren 35'den fazla bankası bulunuyor. Bu bankaların bir çoğu kariyer portalları üzerinden ilanlar açıkladığı. Tüm bu ilanlara erişmek için tıklayın. Diğer yandan özel bankalar arasında yer alan Türkiye İş Bankası ile Türkiye Ekonomi Bankasına Büro Memuru kadrosunda 6 farklı ilan açıklandı.

İŞBANKASI PERSONEL ALIMI;

Balıkesir, Antalya, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Muğla illerinde görevlendirilecek olan personellerin bir kısmı engelli kadrosunda görevlendirilecek. Buna göre Adayların en az 18 yaşını tamamlamış olması ve 30 yaşını doldurmamış olması, eğitim şartlarında en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Engelli kadrolardaki alımlarda adayların en az yüzde 40 oranında duygusal, bedensel veya sosyal yetenekler bakımından devlet hastanelerinden alacakları sağlık kurul raporları ile engelli olduklarını belgelenmeleri gerekmektedir. Adayların kamu haklarından mahrum olmaması istenilmektedir.

Türkiye İş Kurumu üzerinden başvuru yapan adaylar için İŞKUR Müdürlüğünde mülakat yapılacak. Mülakata kazanan adaylar göreve başlayacaklar.

EKONOMİ BANKASI BANKASI ALIMI;

Türkiye Ekonomi Bankasına yapılacak olan alımlarda ise Şube asistanı kadrosunda istihdam edilecek. Buna göre başvurular 13 Mart tarihinde sona erecek. Başvuruların ardından yapılacak mülakat sınavından başarılı olmak gerekli olacak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR e-şube portalına giriş yaparak adayların iş ilan arama sayfasında iş yeri kısmına Türkiye İş Bankası yazarak aratmaları, Türkiye Ekonomi Bankası yazarak aratmaları gerekli olacak.

Editör: TE Bilisim