İş Bankası Geçtiğimiz gün yayımlamış olduğu memur personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak amacı ile Bankanın bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölğmkerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının ve bilgi teknolojilerinin denetiminde görevlendirilecek Müfettiş Yardımcısı alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR!

İş Bankası Banka Personeli Alımı için başvuru süreci hala devam ediyor.  Söz konusu ilan İş Bankası tarafından Ağustos ayının ilk haftası yayımlanmış olup başvurular en geç 11 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecketir. İlana başvurular sadece İnternet üzerinden yapılacak olup başvuru şartlarını taşıyan adaylar, " cv.isbank.com.tr " adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Bankanın şubesine veya genel müdürlüğüe yapılacak başvurular geçerli sayılmayacaktır.

SINAV TARİHİ BELLİ OLDU

İş Bankası Müfettiş Yardımcısı alımı için Sürecin ilk aşaması olan Müfettiş Yardımcısı Alım Sınavı 17 Ekim 2020 Cumartesi günü internet üzerinden online gerçekleştirilecektir.

SINAVA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Müfettiş yarcımsı alımı için İş Bankası adaylardan bazı genel ve özel nitelikler talep etmektedir. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Sağlık açısından seyehat etmeye ve Türkiyenin her yerinde görev yapmaya herhangi bir sağlık engeli olmamak, Herhangi bir kurum veya kuruluşa mecburi hizmet zorunluluğu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar .için askerliğini yapmış veta 2021 Haziran ayına kadar ertelenmiş olmak" gibi şartlar aranacak.

Eğitim Şartı: Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren lisans bölümlerinden mezun olmuş olmak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (17 Ekim 1990 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.

Yabancı Dil Şartı: İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek ve buun belgelemek.

Sınav Şartı: Daha önce, Bankanın yaptığı sınavların herhangi birinin Değerlendirme Merkezi aktiviteleri veya mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak ve daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak.

SINAV AŞAMALARI NEDİR?