Türkiye’nin yeni bankalarından biri olan ING Bank ya da bir diğer ismi ile ING, ilgili kariyer sitesinde açıklamış olduğu yeni duyurularda 30 farklı kadroda alımı yapacağını açıkladı. Buna göre yapılacak alımlarda başvurular ilgili kariyer sitesinde yer almakta olup başvurmak isteyen adayların birtakım şartları sağlaması gerekmektedir. İlgili alım detayları ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Veri Merkezi ve Sistem Ops. Uzm. Yard.

Fakülte veya Meslek Yüksek Okullarının bilgisayar, bilgisayar programcılığı, bilgi teknolojileri, bilişim sistemleri, elektronik bölümlerinden mezun, AutomicOtomasyan ve İş Planlama Sisteminde veya benzerinde tecrübeli, Unix/Linux ve Windows işletim sistemlerinde bilgi ve deneyim sahibi olan, Veri Tabanı Yönetim Sistemlerinden (Oracle/MS SQL/MySQL) herhangi birinde bilgi/tecrübesi olan, MS Office yazılımlarını bilen, en az orta seviye İngilizce bilen, İzmir’de ikamet eden adayların başvurularına açıktır.

Kars Şube Müdürü

En az lisans mezunu (tercihen İktisadi İdari Bilimler veya Mühendislik fakültelerinden),En az 6 yıl bankacılık (tercihen Bireysel segmentte) ve 2 yıl ekip yönetiminde deneyimli (tercihen Şube Müdürlüğü), En az SPL Temel Düzey (tercihen Türev Araçlar) lisansına sahip, MS Office programlarına hakim, İyi düzeyde İngilizce bilen (tercihen), Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilenadayların başvuruları beklenmektedir.

Şube Finansal Danışmanı

Mühendislik veya İİBF mezunu, en az 3 yıl bireysel bankacılık tecrübesi bulunan, MS Office yazılımlarını bilen, takım çalışmasına katılabilen, iletişim ve ikna becerileri yüksek, analitik düşünen, SPL Temel Düzey (tercihen Türev Araçlar), BES ve Segem lisanslarına sahip olma şartları aranmaktadır.

Bankanın Diğer Alımları

SeniorAuditor / Auditor, Ticari/Kobi Şube Yönetici Adayları (Kocaeli), SalesTrainee (İstanbul - Ticari Şubeler), Ticari / Kobi Şube Yönetici Adayı ( Gaziantep ), Merchant Acquiring Marketing Commercial CardsAvp, Veri Merkezi ve Sistem Ops. Uzm. Yard. (İzmir), Is Ortaklıkları Satış Yön. Yetkilisi Gaziantep, Is Ortaklıkları Bayi Yönetimi Yetkilisi Antalya, Is Ortaklıkları Bayi Yönetimi Yetkilisi Ankara, Diclekent Ticari Şube Ticari Portföy Yöneticisi, Technology Security AssistantSpecialist, CRM Platform Management (Senior) Specialist, Trading Risk AssistantVicePresident / Specialist, Is Ortaklıkları Bayi Yönetimi Istanbul/Ankara, Technology Security Pentester, Android Developer - Mobile Banking, Java Developer, SystemAnalyst, Application Administrator, DigitalPerformance Marketing Sr. Specialist, Management ReportingSpecialist / Ass. Specialist, ING International TalentProgramme (ITP), Kobi Dijital Finansal Danışman – Antalya, Kars Şube Müdürü, Gaziantep Ticari Şube Müdürü, Şube Finansal Danışmanı (İstanbul Anadolu/Avrupa), Şanlıurfa Şube Müdürü, Küçükyalı Şube Müdürü (İstanbul Anadolu), Müşteri Deneyimi Yöneticisi (Farklı İller),İstanbul(Asya),İstanbul(Avr.),Düzce,Niğde,Çanakkale,Sivas,Batman, Bireysel Şube Müdürü (İstanbul Anadolu/ Avrupa), Gayrimenkul Ekspertiz Servisi Yönetmeni/Yetkilisi

İlanlara erişmek ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/3bWqVHn