Halkbank bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda 2020 yılı için ilan yayımlamıştı. 29 Haziran 2020 tarihinde yayımlanan ve başvuruları başlayan ilan için artık son güne geldil. Başvurular Bugün ( 12 Temmuz 2020 ) sona erecek. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son şans. Bu haberimizde sizlere personel alımı hakkında detayları ve başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında detayları aktaracağız.

HALKBANK 2020 YILI PERSONEL ALIMI KADROLARI NEDİR?

Halkbank her yıl olduğu gibi 2020 yılı personel alımı faaliyetlerine de devam ediyor. Haziran ayının son haftası yayımlanan ilana göre Halkbank Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman yardımcısı ve Banko Hizmetleri Asistanı kadrolarında personel alımı yapacak.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Halkbank yukarıdaki kadrolar için personel alımı başvurularını 29 Haziran 2020 tarihinde başlattı. Başvuru için adaylara verilen 15 günlük sürenin sonuna gelindi. Adaylar en geç 12 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuru yapmak zorundadırlar. Başvurular İnternet üzerinden sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ adresinden yapılacak.

Ayrıca adaylar sınav ücreti yatırmaları gereklidir. Sınav ücreti ise en geç 13 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuru adresinden banka karı ile veya Halkbank şubelerinden yatırılacaktır.

Başvurusunu tamamlayan ancak sınava girmeyen adayların yatırdıkları ücretler iade edilmeyecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvurusu kabul edilen adaylar, sınav yeri ve saatini bildiren sınav giriş belgesini; 3 Ağustos 2020 – 7 Ağustos 2020 tarihleri arasında sinavbasvuru.anadolu.edu.tr adresinden “E-posta adresi” ve “Aday Şifresi” girerek alabileceklerdir. Giriş sınavı ile farklı bölgelerde 08 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

KADRO BİLGİLERİ ŞARTLAR VE SINAV KONULARI HAKKINDA BİLGİ BURADA