Denizbank 9 farklı kadroda personel alımı yapıyor. 2018 yılının ilk bankacı alımlarından bir tanesi olan Denizbank personel alım başvuru şartları neler? Denizbank kaç personel alacak ve hangi unvanlarda alım yapacak? İşte detaylar.

DENİZBANK HANGİ ÜNVANLARDA ALIM YAPACAK?

Denizbank kariyer siteleri üzerinden personel alımı gerçekleştiriyor. Bankacı olmak isteyen adayların Türkiye genelinde farklı illerde yapılan alımlara yoğun ilgi yaşanıyor. Başvuru şartlarında en az lise mezunu olma şartı bulunuyor. Denizbank Mobil Satış Temsilcisi, .Net Yazılım Mühendisi, Telefonda Satış Temsilcisi, Deniz Filo/Operasyon Bakım ve Onarım Uzmanı, Deniz Akademi Gelişim Uzmanı/Yetkilisi, Muhabir İlişkileri Yetkilisi/Yönetmeni, Tarım Bankacılığı Ürün ve Süreç Yönetimi Uzmanı, Üst Düzey Yönetici Asistanı ve Garson açık kadrolara başvuru alacak.

DENİZBANK PERSONEL BAŞVURU SÜRECİ

Sberbank kuruluşu olan ve Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında bulunan Denizbank kariyer ilanları üzerinden personel alımlarını gerçekleştiriyor. Bankacı olmak isteyen adaylar kariyer ilan sitelerine üye olmaları ve 9 farklı unvanda belirtilen başvuru şartlarını inceleyerek online olarak başvuru yapmaları mümkün. Ayrıca alım gerçekleştirilen pozisyonlarda kaç başvuru yapıldığı da öğrenebiliyor. Bankacılık tecrübesi bulunmayan adaylarda başvuru yapabilecek. Birçok ilan 03 Ocak 2018 tarihinde yeniden güncellendi. Son başvuru tarihi başvuru yapılacak olan unvana göre farklılık gösteriyor. Adayların kariyer ilan sitesi üzerinden son başvuru tarihinden önce başvuru yapması gerekiyor. Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://goo.gl/Bjwefu