Kamu ve özel bankaların personel ihtiyacının giderilmesi için bir çok unvanda bankacı alım ilanlarını aktarmaya devam ediyoruz. Türkiye'nin özel bankaları arasında bulunan ve tecrübeli, tecrübesiz personel alım ilanları yayımlayan Denizbankası İnsan Kaynakları personel alım sayfası üzerinden açıkladığı alım ilanlarına göre başvuru yapmak isteyen adayların hangi başvuru şartlarını taşıması gerekiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Yeni mezun, deneyimli olan personeller bu ilanlara başvuru yapabilecekler. Adayların başvuru şartlarında en az lise mezunu olmaları Office programlarına hakim olmaları erkek adaylar için askerliğini tamamlamış yada 2 yıl tecil ettirmiş olmaları, analitik düşünebilmeleri, ikna kabiliyetine sahip olmaları gibi başvuru şartları bulunacak. 

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Bankacı alımlarında telefonda satış temsilcisi, Kobi Bankacılığı pörtföy yöneticisi, tahsilat avukatı, portföy yöneticisi, iletişim merkezi pos destek müşteri temsilcisi, bireysel danışman gibi pozisyonlarda alımlar gerçekleşecek. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapmak isteyen adaylar kariyer.denizbank.com adresi üzerinden ilgili pozisyon detaylarını inceleyerek başvuru şartına uygun olan ilanlara başvuru yapabilirler.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim