Citi Bank global sektör alanında hizmet veren bir kuruluştur. Bu sektöre ilk adımlarını New York'ta atan Citi Bank şuan dünya genelinde 103 farklı ülkede hizmetine devam etmektedir. Citi Bank Türkiye ayağına ilk 1975 yılında şube açmıştır. Açıldığı seneden bu yana halen etkin bir biçimde işinde rol alıyor ve halen aktif olarak büyüme gösteriyordur. Bankanın şuan ki verilerine göre Türkiye'deki şubelerinde çalışanların sayısı 500'ü bulmuştur. Bu sene de eskiden olduğu gibi yeni kadrolar açmış yeni personellerini bekliyorlardır. 

Citibank Personel Alımı 2019 yılında yayınladığı ilanlar doğrultusunda pek çok kişiyi işe alacaktır. İşe almayı düşündüğü kişileri aşağıdaki pozisyonlara yerleştirecektir. 

Belirtilen pozisyonlara uygun olan kişiler internetteki gerekli sitelerden başvurularını yapabilirler. Buradaki başvuruları sonucu işe alınan personellerin konumları Türkiye ile de sınırlı kalmayabilir. Gerektiği durumlarda yurt dışına da çıkabilir diğer ülkelerdeki şubelere de transfer olabilirler. 

İş başvuru şartları arasında başvuru yapacak kişilerin en aşağı 18 yaşında olmaları gerekmektedir. İşteki çalışma saatleri ise 08.00 - 17.00 arasında olmaktadır.

Citibank Personel Alımı 2019 yılı personel alımlarında yukarıda belirttiğimiz ölçüde nitelikler vardır. Bu niteliklere uyan kişiler gerek şirkette olan bir yakını aracılığıyla CV'lerini teslim edebilirler, gerekse internet üzerinden gerekli siteler aracılığı ile bu işlemi tamamlayabilirler. 

Herkes hayatlarında iyi bir iş iyi bir para ister. Siz de bu iş ilanını dikkate alarak başvurunuzu yapın. Kim bilebilir belki de bu iş sayesinde hayatınızda elde edemeyeceğiniz bazı olanaklara bu iş sayesinde kavuşabilirsiniz. Bu iş sizin için bir başlangıç olsun.

BAŞVURU DETAYLARI: https://www.citibank.com.tr/gcb/turkish/Hakkimizda/Ise-Alim.htm