Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz ING Bank ve AKBANK memur personel alımlarının yanı sıra çok sayıda bankaya daha personel alımları yürütülmektedir. Yayımladığımız bu haberlere yönelik ziyaretçilerimizden gelen talepler doğrultusunda, diğer bankalara yapılan alımlara ve bu alımlara nereden ulaşılabileceğine de yer vermeye çalışacağız. Daha önce sizlere ulaştırmaya çalıştığımız haberimizde ING Bank ve AKBANK banka personeli alımlarından bahsetmiş ve bu alımlarda gişe yetkilisi, memur, çağrı merkezi personeli gibi kadrolara alımların yapılacağı bilgisini aktarmıştık. Bu ilanlara yönelik başvuru süreci hala devam ederken, diğer bankalar bünyesine yönelik olarakta alımlar yapılıyor. Yayımlanan tüm ilanlara nasıl erişim sağlanacağı, ilan detaylarına ulaşım gibi bilinmesi gereken bazı noktalarda bilgilendirmeler sağlayacağız.

AKBANK VE ING BANK PERSONEL ALIMLARI

Yukarıda isimleri yazılı bankalar bünyesine yapılan alımlar hala devam ediyor. Bu ilanlara başvuru süreci devam ederken başka bankalar tarafındanda personel alım ilanları yayımlanıyor. Tüm banka personel ilanlarından haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. Böylelikle ilan yayımlandığı anda cep telefonunuza bildirim alabilirsiniz.

Android> Tıklayın

iOS> Tıklayın

BANKA İLANLARINA ULAŞMAK

Başvuru yapmak ya da personel alımı yapıp yapmadığını merak ettiğiniz bankaların ilanlarına ulaşmak için, bankanın resmi web adresini ziyaret ediniz.Burada yer alan ve genellikle kurumsal menüsü içerisinde yer alan İnsan Kaynakları seçeneğinden, kariyer bölümüne ulaşınız. Burada yayımlanmakta olan ve başvujru süreci aktif olarak devam eden tüm banka memuru alımlarına erişim sağlayabilirsiniz. Başvuru süreçlerinin ve uygulanabilecek muhtemel sınavların banka tarafından gerçekleştirildiğini unutmayınız.